Перейти до вмісту
Главная страница » Кабмін виділив Концерну РРТ 48,2 млн грн на розвиток цифрового мовлення

Кабмін виділив Концерну РРТ 48,2 млн грн на розвиток цифрового мовлення

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про виділення 48,2 млн грн для Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (КРРТ) на підтримку цифрового мовлення.

    Згідно з розпорядженням №1169 від 22 грудня, уряд надає адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації кошти в розмірі 48 169 265 грн.

    Ці кошти призначаються для забезпечення наступних цілей КРРТ: 24 554 820 грн призначені для забезпечення сталого функціонування цифрових телевізійних мереж, а 23 614 445 грн являють собою кошти для забезпечення резервного живлення об’єктів цифрового ефірного мовлення.

    Цей крок спрямований на зміцнення інфраструктури цифрового мовлення в Україні та забезпечення його безперебійної роботи. Фінанси виділяються в рамках стратегії державної підтримки сектору медіа та телекомунікацій для підвищення якості та надійності цифрового телемовлення для громадян країни.

    Фінансування спрямоване на розвиток технічної бази та підтримання високого рівня функціональності мереж цифрового телебачення, що дасть змогу гарантувати якісне телевізійне мовлення та доступ до інформації для громадян України.

    Джерело: https://mediasat.info/