Перейти до вмісту
Главная страница » В Україні створили ШІ-інструмент для аналізу телефонних розмов

В Україні створили ШІ-інструмент для аналізу телефонних розмов

    Українська IT-компанія Netpeak Group, що спеціалізується на послугах інтернет-маркетингу, продовжує розширювати свої можливості. Її дочірня компанія Ringostat випустила продукт Ringostat AI, який базується на штучному інтелекті й допомагає сейлзовим командам розв’язувати проблему тривалого аналізу дзвінків.

    За допомогою Ringostat AI керівники відділів продажів зможуть значно скоротити час, витрачений на контроль та аналіз розмов. Це особливо актуально у випадках, коли необхідно оцінювати роботу багатьох співробітників.

    Продукт дозволяє автоматично аналізувати та розшифровувати аудіозаписи дзвінків, а також надавати поради щодо подальших кроків. Керівникам залишається тільки зробити професійний висновок на основі наданих даних.

    Ringostat AI працює з аудіозаписами розмов, які здійснюються на платформі Ringostat. Продукт забезпечує звітність за кожним дзвінком, а також можливість перегляду зведеної інформації про всі діалоги. Це дозволяє миттєво виявляти найбільш важливі дзвінки та вчасно реагувати на них.

    Ringostat AI покликаний розв’язувати проблему довготривалого аналізу дзвінків, що дозволяє заощадити час на контроль команди. Інноваційний продукт швидко та ефективно перекладає діалог з мови комунікації на зрозумілий користувачу формат, аналізує та розшифровує інформацію, надає рекомендації щодо подальших кроків. Завдяки цьому менеджер може зосередитись на своїй професійній роботі, не витрачаючи час на аналіз дзвінків.

    Рішення, що надає Ringostat AI, буде корисним для малого та середнього бізнесів, які мають обмежений час та ресурси. Воно допоможе покращити якість обслуговування та зменшити зусилля, які необхідні для досягнення бажаного результату. Крім того, розшифровка найбільш успішних діалогів може слугувати хорошою базою для навчання новачків та поліпшення роботи всієї команди.

    Яку інформацію надає Ringostat AI

    Ringostat AI аналізує кожен виклик і надає докладну інформацію про діалог між менеджером та клієнтом:

    • Сервіс розшифровує розмову, перекладаючи її англійською мовою, щоб керівник міг оцінити роботу команди, навіть якщо він не володіє мовою клієнта. Розшифрований текст дозволяє швидше сприйняти інформацію візуально, що зменшує час, який потрібен для аналізу діалогу на слух.
    • ШІ виставляє оцінку кожній розмові, яка відображає, наскільки важливо приділити увагу діалогу. Оцінка має шкалу від 1 до 10 і супроводжується стислим описом, який пояснює, чому діалог потребує уваги.
    • ШІ-інструмент надає перелік ключових моментів розмови та поради щодо кращих наступних кроків, які повинен здійснити менеджер після розмови з клієнтом. Наприклад, менеджер може надіслати клієнту документи або додаткову інформацію про продукт.
    • ШІ фіксує помилки, які робить менеджер під час розмови, та надає стислий опис їх сенсу. Це дозволяє менеджерам покращувати свої навички та уникати подібних помилок у майбутньому.
    • ШІ формує висновки щодо того, чи вдалося менеджеру виконати завдання клієнта та прогнозує ймовірність продажу. Крім того, сервіс фіксує загальний настрій розмови та відображає його за обома учасниками діалогу.

    Всі ці фактори допомагають керівникам зрозуміти, які частини їхнього бізнесу потребують покращення та на яких аспектах можна сконцентруватися, щоб збільшити продуктивність своєї компанії.

    Джерело: https://mediasat.info/